HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS

 



















Movinnov Inkubátorház

 

A 850 négyzetméter alapterületű négy csarnokrészt, hat irodát, tárgyalót és szociális helyiségeket tartalmazó létesítmény tíz-tizenkét vállalkozás számára ad helyet. Ezen felül maga a beruházás kb. harminc új munkahelyet teremt, fele-fele arányban fizikai és adminisztratív munkakörökben. Az új épületben olyan mikro-, kis-, vagy középvállalkozások bérelhetnek csarnokot, irodát, amelyek most indítják, vagy három éven belül kezdték meg tevékenységüket.

Az irodák teljesen berendezettek, a vállalkozás működéséhez szükséges eszközökkel felszereltek. A létesítmény emellett számos egyéb, a cégek működéséhez szükséges szolgáltatásokat biztosít. Így például a dolgozók számára öltözőket, vizesblokkokat, étkezőt, de gondoskodunk a takarításról, a vagyonvédelemről is, valamint igény esetén jogi, üzletviteli, pénzügyi, közbeszerzési, marketing, mérnöki, pályázatírói, vagy oktatási szolgáltatásokat is szervezünk. A létesítményt igénybe vevő vállalkozások kezdetben kedvezményesen bérelhetnek helyiségeket. Ezután a díj fokozatosan közelíti a piaci szintet. A néhány év alatt így megerősödött cégek az inkubátorházat elhagyva önálló telephelyet alapíthatnak. Távlati cél, hogy ezek a vállalkozások letelepedésükben preferálják a MoWinParkot, Mosonmagyaróvárt és a kistérséget, növelve ezzel a helyi adóbevételeket.

A projektben együttműködő partnerei a Movinnov Kft-nek a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (GYMSMKIK), az Innonet Innovációs és Technológiai Központ Közhasznú Nonprofit Kft.(Innonet) és a Kisalföld Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (KVA).

Az inkubátorház, fejlődési lehetőséget biztosít az olyan új, vagy növekedésben lévő vállalkozásoknak, amelyek nem rendelkeznek saját irodával, műhellyel, irodatechnikai berendezésekkel vagy/és még nem eléggé jártasak a vállalkozás üzletvitelében. Számukra a kedvezményes infrastruktúrával és szolgáltatásokkal lehetővé tesszük, hogy a vállalkozó jelentős beruházás nélkül végezhesse tevékenységét. Célunk védeni az induló vállalkozásokat azzal, hogy mesterségesen kedvezőbb környezetet teremtünk számukra a valódi piaci viszonyoknál, ezáltal csökkentjük a kudarcba fulladt vállalkozások arányát, mivel segítjük túlélni a kritikus kezdeti időszakot.

Tekintse meg az Inkubátorházról készült filmet: (Ha kétszer rákattint a filmre, akkor teljes képernyős módban fut tovább.)

Film


Fényképek

Videó